dissabte, 9 d’octubre de 2010

curs monogràfic COLXA RÀPIDA

És el curs que he impartit a MICACU-TEIXITS PLA. El resultat final és una colxa de mida petita, pel sofà o bé pels peus del llit. Es tracta d'una tècnica molt fàcil per a fer un top, el tenim fet en una tarda; l'encoixinat és a base de botons ó cintes, això ja no tenim temps de fer-ho el mateix dia del curs així que cadascú ho ha de fer a casa seva seguint les indicacions que dono. És intens, però ens ho hem passat molt bé.
Es el curso que he impartido en MICACU-TEIXITS PLA. El resultado final es una colcha de pequeño formato, para el sofá o pie de cama. Se trata de una técnica muy fácil para hacer un top, se hace en una tarde; el acolchado es a base de cintas o botones, esto ya no tenemos tiempo de hacerlo el mismo día así que siguiendo mis indicaciones cada una lo termina en casa. Es un curso intenso, pero nos lo hemos pasado muy bién.
That's the course that I taught in MICACU-TEIXITS PLA. The result is a small quilt, for the couch or bedside. This technique is very easy to make a top, it's made in an afternoon, the quilting is based on tapes or buttons, we don't have enough time to do it the same day so following my directions each one finish it at home. It's intense, but we enjoy it so much.

La colxa de l'Antònia, la va fer de lli....efectivament, un repte difícil però súper-ben-resolt.
La colcha de Antonia, la hizo de lino...efectivament, un reto difícil pero super-bien-resuelto.
Antonia's quilt, made of linen...a difficult challenge indeed, but super-well-resolved.