diumenge, 2 de maig de 2010

el cangur istriònic

Recordeu que em quedava per fer un cangur Tilda, encarregat per la meva filla petita, amb els colors que ella volia? Aquí el teniu acabat. Ha quedat molt istriònic, però a ella li encanta!!!

¿Recordáis que tenía pendiente de hacer un canguro Tilda, encargado por mi hija pequeña, con los colores que ella quería? Aquí lo tenéis acabado. Ha quedado muy istriónico, ¡¡¡pero a ella le encanta!!!

més coses

No tinc temps! Millor dit, últimament no el sé aprofitar. Ho haig de fer millor.
Però vaja, penjo algunes fotos de coses fetes fa temps.

¡No tengo tiempo! Mejor dicho, últimamente no lo sé aprovechar. Debo hacerlo mejor.
Pero vaya, cuelgo algunas fotos de cosas hechas hace tiempo.

La vànova de bressol que vaig fer quan havia de néixer la Joana. Va ser el primer que vaig fer, amb molt de respecte perquè era la primera cosa que feia "en sèrio" de patchwork.

La colcha de cuna que hice cuando tenía que nacer Joana. Fue lo primero que hice, con mucho respeto porque era la primera cosa que hacía "en serio" de patchwork.


Unes gallinetes molt divertides. Crec recordar que era un disseny de la Debbie Mumm. Vaig comprar els patrons per internet.

Una gallinitas muy divertidas. Creo recordar que era un diseño de Debbie Mumm. Compré los patrones por internet.

I després ja em vaig animar i també vaig fer un...un...no sé com dir-li, era un quilt per penjar de la barana del bressol, que incorporava unes butxaques per a guardar les coses que fas servir més sovint per a canviar als bebès (bolquers, tovalloletes, cremes, l'aspirador del nas, etc.).

Y después ya me animé y también hice un...un...no sé cómo llamarle, era un quilt para colgar de la barandilla de la cuna, que incorporaba unos bolsillos para guardar las cosas que utilizas habitualmente para cambiar a los bebés (pañales, toallitas, cremas, el aspirador de la nariz, etc.).


Haig de reconèixer que ens va ser molt útil. Actualment, com que les nenes ja no són bebès, l'estan fent servir els meus nebots petits.

Debo reconocer que nos fue muy útil. Actualmente, como que las niñas ya no son bebés, lo utilizan mis sobrinos pequeños.