divendres, 20 d’agost de 2010

altres feines fetes

algunes feines que vaig fer fa temps...
some works I did time ago...
algunos trabajos hechos hace tiempo...

Gifts from Canada

Vaja, no trobo el moment d'actualitzar el blog, sempre surten imprevistos....o ganduleria. En fi, tinc un bon motiu per fer una nova entrada: la meva amiga Gayle em va dur del Canadà un Jelly Roll! I amés la seva mare, la Janet, una mega-quilter, em va regalar un dels seus llibres! Tot va començar quan la Gayle em va demanar si podria fer una nina (tipus Tilda) personalitzada en la seva mare, i després de fer-la patir pel retard, el dia abans que marxés al Canadà li vaig dur feta la nina "rèplica" de la seva mare. L'agraïment no podria ser millor: un Jelly Roll i un llibre de patchwork!!!
Uf, I don't find the moment to update my blog, always go out unforeseen....or laziness. So, I have a good reason to do a new entry: my fellow Gayle brought me a Jelly Roll from Canada! And also her mother, Janet, a mega-quilter, gave me one of her books! All began when Gayle asked me if it could do a personalized doll for her mother, and after I doing she suffer by the delay, the day before she went to Canada I gave her the doll done "reply" of her mother. The gratitude could not be better: a Jelly Roll and a quilting book!!!

Vaya, no encuentro el momento de actualizar el blog, siempre salen imprevistos...o gandulería. En fin, tengo un buen motivo para hacer una nueva entrada: ¡mi amiga Gayle me trajo de Canadá un Jelly Roll! ¡Y además su madre, Janet, una mega-quilter, me regaló uno de sus libros! Todo empezó cuando Gayle me pidió que hiciera una muñeca (tipo Tilda) personalizada en su madre, y después de hacerla padecer por el retraso, el día antes que se fuera a Canadá le traje la muñeca hecha "réplica" de su madre. El agradecimientro no podía ser mejor: ¡¡¡un Jelly Roll y un libro de patchwork!!!