diumenge, 23 de desembre del 2012

2007-09-memories quilt

aquest quilt, que vaig fer per a la meva mare, està confeccionat amb un munt de robes que pertanyien a vestidets de quan érem petites, ...i no tant petites. vestits de la mare, pantalons, camises, mostres de crochet -fetes per les meves àvies-, i altres troballes...el resultat: un quilt una mica boig....però entranyable!
este quilt, que hice para mi madre, está confeccionado con una pila de telas que pertenecían a vestiditos de cuando éramos pequeñas, ...y no tan pequeñas. vestidos de mi madre, pantalones, camisas, muestras de crochet -hechas por mis abuelas-, y otros hallazgos...el resultado: un quilt un poco loco....pero entrañable!
this quilt, that i made for my mom, is made with a lot of clothes that belonged to dresses when we were kids, ...and not so kids. mom's dresses, pants, shirts, crochet samples -made ​​by my grandmas-, and other findings ... the result was a little crazy quilt .... but endearing!
vaig incloure una dedicatòria en l'encoixinat d'un dels blocs. aquesta és una vista posterior.
vaig incloure una dedicatòria en l'encoixinat d'un dels blocs. aquesta és una vista posterior.
i included a dedication in a padded blocks. this is a back view.

2007-09-açores

fa temps, un amic meu, que és de les illes açores, em va demanar que li fes unes cortines per a casa seva. vaig buscar confeccionar quelcom que no fóra massa femení. el dibuix és el contorn de l'illa de sao miguel, d'on és ell.
hace tiempo, un amigo mío, que es de las islas açores, me pidió que le hiciera unas cortinas para su casa. busqué confeccionar algo que no fuera demasiado femenino. el dibujo es el contorno de la isla de sao miguel, de donde es él.
long ago, a friend of mine who is from açores islands, he asked me to make curtains for his home. i looked for something that would not look too feminine. the picture is the outline of the island of sao miguel, where is he from.
què en penseu? qué pensáis de ellas? what do you think about them?

2007-08-quilt bressol / quilt cuna / baby quilt

aquest és un quilt que vaig fer quan va néixer un dels meus nebots, si no vaig errada vaig treure el patró de meme's quilts.
és es un quilt que confeccié cuando nació uno de mis sobrinos, si no me equivoco saqué el patrón de meme's quilts.
this is a quilt i made when one of my nephews was born, i think i got it from meme's quilts.
la dedicatòria-signatura/la dedicatoria-firma/the dedication-signature: