diumenge, 26 de juny de 2011

cangurs acabats de les meves alumnes

Aquí teniu alguns dels cangurs acabats, fets per les meves alumnes. No he pogut penjar el cangur petit de la Mªdel Mar perquè no m'he pogut descarregar les seves fotos, ho sento.
Aquí tenéis algunos de los canguros acabados, confeccionados por mis alumnas. No he podido poner fotos del canguro pequeño de Mªdel Mar porque no he podido descargar sus fotos, lo siento.
Here you are some of the finished kangaroos, made by my girls. It's been impossible to upload Mªdel Mar's little kangaroo photos, I'm so sorry.
Són tots una cucada!!! Todos són una monada!!! They all are so cute!!!
Cangur gegant de la Mªdel Mar, cangurs blaus de la Neus, cangur de floretes de la M.Alba, cangur de fil color cru i quadrets vichy de l'Antònia M.

2 comentaris:

  1. Ens ho varem pasar bé, oi ? El cangur ja no el tinc, el vaig haber de regalar el mateix dia que el vaig acabar. N'hauré de fer un altre.
    Espero que estiguis preparant més cursos per el nou trimestre. Ho estem esperant !!!!

    ResponElimina
  2. Hola guapa, efectivament estic preparant nous cursos, aviat us passaré el calendari del primer trimestre del curs. Ja acostuma a passar això d'anar fent coses i regalar-les!! Crec que a totes ens passa el mateix.

    ResponElimina